daniel wellington

Daniel Wellington: et ur efter din smag

Daniel Wellington: et ur efter din smag

Jeg har netop anskaffet mig et ur fra mærket Daniel Wellington, og jeg er helt vild med det. Jeg bruger det hver dag og har det også på til festlige lejligheder, fordi looket er så stilrent og enkelt, at det passer til enhver lejlighed. Faktisk er uret så smukt, at jeg betragter det lidt som et smykke. 

Jeg har valgt en model, hvor urskiven er 32 mm, farven er rosegold, og remmen er en meshlænke, som er en stållænke, der passer til de mindre ure. Det gode ved daniel wellington ure er, at du kan sammensætte urskivens størrelse, farve og rem lige som det passer dig. På den måde kan ud skabe dit helt eget personlige ur, der passer til dit stiludtryk. 

Vælger du daniel wellington ure, kan du få urskiven i fire forskellige størrelser: 28, 32, 36 og 40 mm. De mindre ure 28 og 32 mm henvender sig mest til kvinder. 36 og 40 mm er unisex og kan anvendes af både mænd og kvinder. Urskivens størrelse kommer meget an på, hvor stort ens håndled er, og hvilket udtryk man godt kan lide. Derudover kan du vælge farve til din urskive og urrem. Urremmen kan let udskiftes med det værktøj, der følger med, når du køber daniel wellington ure. 

Hos Fangels.dk kan du finde et bredt udvalg af daniel wellington ure, så du kan garanteret finde et ur, der falder i din smag. Det kan også være, at du skal give en flot gave til en, du holder af. Her er daniel wellington ure en oplagt idé. Et ur er noget man går med hver dag, og mange mennesker er afhængig af at have et ur på håndleddet. Daniel Wellington ure er ikke bare praktiske i en travl hverdag, hvor man skal overholde aftaler på bestemte tidspunkter. Det er også et super flot ur, som har et stilet og enkelt look, som kan være med til at præge din personlige stil.