Låsesmed

Der er mange grunde til sikkerhed

Der er mange grunde til sikkerhed

Vi har fået høns. Det er fantastisk med adgang til friske æg, og der er noget både hyggeligt og afslappende over at passe og pleje dem. Vi har sikret hønsehuset, så ræven ikke kan komme ind til dem. Desværre er børnene ikke altid så gode til at få lukket lågen ordentligt efter sig. Indtil videre er der ikke sket noget, men jeg ville have en låse med lås, der låser, når den smækker. Hvilket den skulle gøre af sig selv. Jeg kunne klare alt det praktiske, men til låsen valgte jeg at kontakte en låsesmed, så jeg fik en, der passede perfekt til formålet.

En rigtig god løsning

Hønsene er heldigvis ligeglad med en smæklås, og ræve er endnu ikke så smarte, at de kan betjene sig af den nøgle, der hænger lige ved siden af. Med en nøgle der, så kan vi alle komme ind og ud, og hønsene bliver holdt sikre hele tiden. De fortjener bedre end at havne i rævens mave. Jeg vil også gerne nyde godt af deres æg i meget lang tid.

Samtidig sikrer det, at børnene kan være en del af det hele. De vil gerne, og det er ikke ond vilje, at de ikke får lukket efter sig. Nu er det ikke længere et problem, for låsen klarer det hele for os. Glimrende synes jeg og det samme vil jeg sige om den service, vi fik. På ingen tid fandt de den lås, jeg skulle bruge til formålet, og derfra gik det slag i slag.

Alle høns hos os kommer til at få et dejlig langt liv i sikkerhed, og så kan jeg ikke bede om mere. En billig løsning på et stort problem. Og jeg er ikke i tvivl om, at jeg ikke havde kunne løse det fornuftigt på nogen anden måde. For vind og vejr klarer låsen også.