tekande

Te kræver en tekande

Te kræver en tekande

Men som der er stor forskel på sorter af kaffe, så er der også stor forskel på de kander, der er på markedet, og jeg var noget i vildrede om, hvilken en jeg skulle vælge, så jeg skulle snakke med kundeservice fra et par firmaer, før jeg fandt den tekande, som jeg skulle have, og hvor jeg skulle have den fra.

Der, hvor jeg endte med at købe min tekande fra, var der, hvor de ikke kun havde et stort udvalg, men de havde også en kundeservice, som var rigtig god til at rådgive mig ud fra de tesorter jeg drak, og hvilken tekande, som jeg ville være bedst tjent med.

En god rådgivning

Jeg bestilte min tekande og takkede for den fantastiske rådgivning, som de gav mig, da jeg skulle finde den rette, så var der bare at vente på at min nye tekande blev leveret, og indtil da måtte jeg så slå mig til tåls med at drikke te, som kom fra tebreve.

Det var dog ikke længe jeg kom til at vente, for der gik kun et par enkelte arbejdsdage, og så kunne jeg se at pakkeposten havde smidt en slip i postkassen om, at jeg nu kunne hente min nye tekande på pakkecentralen.

Prisen for tekanden og for den te, som jeg også bestilte, når jeg nu var i gang, var forbavsende lav, og der er på ingen måde tale om, at de går på kompromis med kvaliteten. Det er som med deres kundeservice, som også er noget af det bedste, som jeg har fået i lang tid.

Jeg har siden handlet med dem flere gange, og det har ikke været en enlig svale. Det har været samme gode service hver gang, og der er kun lovord til overs for dette fantastiske firma, deres gode produkter og kompetente service.