Tapeteksperten

3 tips til at skabe et hyggeligt hjem

3 tips til at skabe et hyggeligt hjem

Hygge er et begreb, som danskerne har haft patent på de sidste mange år, og i løbet af de seneste år er dette begreb blevet uhyre populært i alt fra nabolande som Storbritannien til et land som USA. Det er selvfølgelig noget, som vi danskere er stolte af, og derfor dyrker vi hyggen mere end nogensinde før i vores lille danske land. Af samme grund benytter vi også hyggen, når vi indretter vores hjem, hvilket netop er det, som denne artikel tager fat i. I det følgende kan du finde tre gode tips til, hvordan du skaber et hyggeligt hjem, som både du og dine gæster vil nyde at opholde jer i.

Undervurder ikke tapetet

En af de første ting, som du kan gøre for at skabe dig et hyggeligt hjem, er at lægge fokus på dine omgivelser i form af tapetet. Hvilken stemning, et rum udtrykker, kommer meget an på, hvilke farver der i rummet og hermed også på væggene. Mange vælger at have den klassiske hvide farve på væggene, men dette er langt fra en farve, der indikerer hygge. I stedet er det en god ide at vælge varme farver eller vælge noget mønstret tapet, der har sådanne farver.

Der findes et hav af forskellige typer tapet, og det er derfor ikke altid til at finde ud af, hvilket der passer ind i indretningen – heller ikke den hyggelige. Heldigvis kan du finde masser af inspiration på http://dk-tapeter.dk/, hvilket er en blog, som onlineforretningen tapeteksperten.dk har startet. Her kan du finde masser af inspiration til at indrette dit hjem, eftersom de hele tiden opdaterer med artikler, der omhandler deres produkter og virksomhed.

Gå ikke ned på dekoration

Det andet, du kan benytte dig af, når det kommer til at skabe en hyggelig indretning, er dekorationer. Med dekorationer menes der ting som planter, billeder, pyntegenstande og lignende sager. Det er nemlig småtingene og detaljerne, der er med til at give det helt rigtige udtryk og sætte den perfekte stemning. Der er f.eks. ikke mange rum, der udstråler hygge, hvis der ingen dekorationer er.

Hyggelig belysning

Det tredje og sidste tip, som du kan benytte dig af, er at vende din opmærksomhed mod belysningen. Belysning giver rigtig meget til stemningen i et rum. En høj og skarp belysning indikerer f.eks. ikke hygge. Det gør en dæmpet til gengæld, og denne form for belysning kan du blandt andet få igennem levende lys eller lamper.