SUMOpix

Få inspiration til at indrette dit hjem og dit kontor med dine egne billeder

Det behøver ikke at være dyrt at få dine egne fotos op at hænge derhjemme. Det er ofte det, der holder mange tilbage fra at bruge deres egne fotografier i deres indretning. Det er ellers en god ide, da det kan være med til at give dit hjem et meget mere personligt præg. Folk vil få en helt anden fornemmelse af dit hjem, når det er dine egne billeder, der hænger på væggen. Det er lige meget, om det er billeder af din familie eller billeder af natur, arkitektur eller lignende, som du selv har taget. 

På bloggen dk-geografiskekort.dk kan du læse meget mere om, hvordan du kan bruge dine egne fotos i indretningen af dit hjem. Bloggen fokuserer på produkter fra Sumopix, der er en webshop, der har specialiseret sig i at overføre dine fotos til lærred. 

Det er helt op til dig, hvilke fotos du vil have sat på lærred. Det kan være feriebilleder, portrætbilleder af familie og venner eller billeder af smuk natur, arkitektur eller lignende. Hvis du ikke er en så god fotograf, har Sumopix også en billeddatabase, hvor du kan finde billeder, du gerne vil have sat på lærred. Det kan for eksempel være, hvis du skal bestille billeder til jeres kontor. Så har du måske ikke lyst til at have dine egne fotos hængende. 

På dk-geografiskekort.dk kan du også læse om, hvordan du kan bruge lyddæmpende lærreder i indretningen af dit hjem eller din arbejdsplads. Lærrederne er meget tykke og er lavet på en måde, så de absorberer en del af lyden. Det kan give en meget bedre akustik i rummet. I mange storrumskontorer er det meget larm, og det kan derfor være en god ide at pynte op med lyddæmpende billeder. Det samme er tilfældet i mange børneinstitutioner. Her kan lyddæmpende billeder også være en god løsning til at pynte op med. Det kan både give rummet et flot udseende og give bedre akustik. 

På de lyddæmpende lærreder kan du også få trykt en række forskellige billeder. Det er op til dig, om du vil bruge dine egne fotos eller fotos fra Sumopix database. Når du skal finde et foto, du ikke selv har taget, er det vigtigt, at du finder et, som du har rettighed til at bruge. Du må selvfølgelig bruge dine egne billeder. Det er dig, der har ophavsretten på dem. Men du må ikke bare finde et billede på nettet og bruge det.