Ikke kategoriseret

Gode råd og fif til indretningen på vvsogindretning.dk

Gode råd og fif til indretningen på vvsogindretning.dk

Mangler du inspiration til indretning af hjemmet? Er du i tvivl om, hvilken radiator-termostat du skal vælge? Skal du sætte nyt badeværelse op, og ønsker du at vælge de allerbedste produkter inden for brusere, blandingsbatterier, væghængte toiletter, armaturer og øvrig badeværelses indretning? Eller trænger stuens decor og interiør til en grundig opfriskning – og vil du sikre dig, at dine nye møbler passer ind i den eksisterende stil uden at clashe alt for meget med det indretningsmæssige udtryk?

Hvis du kan svare ja til en eller flere af ovenstående sætninger, har du sandsynligvis brug for lidt kvalificeret vejledning inden for indretning af bolig. Til alt held er hjælpen nær: På bloggen vvsogindretning.dk kan du læse om forskellige bloggeres erfaringer med ny indretning af hjem eller arbejdsplads. Du kan nyde godt af andres erfaringer med forskellige typer produkter til hjemmet, lige fra tandbørstekurs til rulleborde udført i rene naturmaterialer.

På vvsogindretning.dk finder du indlæg fra bloggere, som enten selv har erfaring med udskiftning af badeværelsestilbehør, indretning af daglig- eller spisestue, opsætning af nyt toilet eller armatur til køkkenet – eller blot giver gode råd i forbindelse med anskaffelse af interiør.

Læs for eksempel om handymanden, som efter en ferie i Spanien forelskede sig i Grohe Rainshower, og som ved hjemkomst ikke tøvede med at installere et sådant i familiens badeværelse – med stor succes. Eller læs om Mille, som gjorde sit badeværelse meget mere imødekommende ved hjælp af naturmaterialer. Blot det at udskifte de små ting som for eksempel håndklædeholdere, sæbeskåle, toiletrulleholdere toiletbørsteholdere, tandkrus og evt. badeværelsesbænk med smukke kvalitetsprodukter i eksempelvis lyst træ gør en kæmpe forskel i et rum, som nemt kan komme til at virke klinisk og uindbydende.

På vvsogindretning.dk kan du samtidig hente gode råd om de mere tekniske sider af boligen – for eksempel din radiator-termostat. Vidste du, at du kan få et system til fjernstyring af samtlige klimaanlæg og radiatorer i hele huset? Med Danfoss Living og Danfoss Link CC kan du helt slippe for at styrte rundt i hele huset og skrue op og ned for varme og aircondition. Du kan styre temperaturen i huset ved hjælp af en smart fjernbetjening og dermed spare både tid, energi og penge. Bloggeren Kim har på vvsogindretning.dk beskrevet sine erfaringer med det smarte system fra Danfoss.

Find de mange anmeldelser, råd og vejledninger på http://vvsogindretning.dk