franske døre

Nye døre til det hele

Nye døre til det hele

Vi er næsten færdige med at renovere og bygge ud i vores nye hus. Det eneste, vi mangler nu, er de franske døre, der skal være ind til vores soveværelse, og som skal fuldende billedet af det meget åbne design, som vi har arbejdet så hårdt på at få i huset.

Gode råd

Vi havde kigget alle steder, og vi var ved at give op, da min kollega kom og fortalte mig, at ham og hans kone lige havde købt franske døre til deres lejlighed, og de havde ikke kun fået døre i en rigtig god kvalitet, nej, de havde også fået vejledning og rådgivning af deres kundeservice, så de var sikre på, de fik den rigtige, og at de var tilfredse med både materiale og alt andet.

Jeg skyndte mig ind på hjemmesiden og sendte et link til min kone, og to timer senere havde vi bestilt nye franske døre, for de havde i deres store udvalg lige det, som vi gerne ville have.

De passer perfekt

Nu var der så bare tilbage at vente, og det kom vi ikke til længe, for der gik ikke mange arbejdsdage, før vi fik besked om, at vores nye franske døre var leveret på adressen, og så skulle vi bare lige se, om alt ved leveringen var løbet glat, og om det var de døre, som vi havde bestilt.

Det hele, kunne jeg bekræfte, var i orden, og kvaliteten var i top. Dagen efter fik jeg installeret døren, og den passede perfekt, både på målene og til den dekor, som vi havde valgt.

Vi skal bruge andre døre til andre dele af huset, og nu ved vi i det mindste, hvor vi kan få dem henne. Det er dejligt med et firma, som på alle områder leverer det bedste, og så gør det til gode priser.