Lydbøger

Alt i bøger

Alt i bøger

Jeg har altid været vild med bøger, og det er heldigvis noget, som jeg har givet videre til mine børn, som jeg fik det fra mine forældre, og det er ikke det eneste, der er givet videre. Mine forældre er begge begyndt at lytte til lydbøger, mens de nusser rundt i haven, og jeg er hoppet med på den bølge. Jeg har fået mit eget abonnement på lydbøger, som jeg kan lytte til fra min telefon, tablet eller computer.

Det har min ældste pode fundet ud af, og hun er allerede hoppet med på bølgen – også selvom hun dårligt kan læse selv endnu. Skolen er først lige startet for hende, så hun lytter gerne til børnebøger på køreturene til bedsteforældrene, så der er en god vane mere, som allerede er gået videre til den næste generation. Vi skal jo ikke glemme de gode bøger. Der er jo klassikere – også blandt børnebøger – som intet barn skal gå glip af, og er man så heldig, at det er kendte børnekunstnere, som læser børnebøgerne højt, hjælper det jo også på det.

Jeg har efter grundig overvejelse valgt, at det skulle være hos Politikenbooks, jeg skulle have mit abonnement, og det har jeg ikke fortrudt, for de har et enormt udvalg af lydbøger i alle genrer, alt fra børnebøger til kriminalromaner over digte og rejsebeskrivelser. Vi læser og hører det hele i husstanden, og til den pris kunne vi ikke få noget bedre på det store danske marked.

Jeg anbefaler gerne alle, som skal bruge et abonnement, som det jeg har, at de vælger, som jeg har gjort, for de får alt. Deres service fra deres kundeafdeling er af en kvalitet, som ingen anden gav, da jeg snakkede med dem, før jeg valgte min udbyder.