blikkenslager

Udbygningsprojekt og de gode tilbud

Udbygningsprojekt og de gode tilbud

Vi har snakket om, at vi i et par år nu gerne har ville bygge ud på vores lille hus, og det er vi så endelig gået i gang med, men i den nye tilbygning skal der både være køkken og bad, så vi skal have lavet en masse nye rør, og det er ikke noget, som jeg på nogen måde tør røre ved selv.

Derfor havde jeg kontaktet en blikkenslager i københavn og fået dem til at komme med et tilbud. Det skulle vise sig at det skulle blive sværere end som sådan, for det var langt fra alle jeg tidligere havde kontaktet, som vendte tilbage til trods for henvendelse på mail, hvor svaret skulle komme nogle uger efter senest.

Dem, som så svarede, var ikke altid at træffe efterfølgende, og de kom aldrig og så det arbejde, som skulle laves, men blandt dem som kom ud, så var der specielt et firma, som fra starten af havde givet en fantastisk service, og som altid havde været smilende, venlige og meget professionelle.

Dem hyrede vi

De gav et tilbud, som andre også gjorde, og efter en snak med de to, som virkede mest kompetente, så var der ingen tvivl, for dem, vi endte med, virkede bare som dem med mest styr på alt og som dem med mest overskud.

Vi har ikke på nogen måde fortrudt, vi valgte dem, for alt, de lavede, har efterfølgende vist sig at virke upåklageligt, det tilbud, de gav, holdt de sig indenfor, alle deadlines blev mødt, og prisen var i den lavere ende alt den fantastisk service til trods. Det er ikke noget, som man møder hver dag, og jeg ved godt, hvem jeg i dag ville bruge, hvis jeg skal bruge en blikkenslager i København, for de findes ikke bedre derude, det er jeg helt sikker på,