forsinket fly

Et forsinket fly ødelægger meget

Et forsinket fly ødelægger meget

Jeg var så klar til at komme væk fra vinterkulden og af sted til hele 14 dage med mere end 30 grader i skyggen, ingen regn, krystalblåt vand, farvede drinks og ren afslapning. Eller det troede jeg, for jeg blev fanget i lufthavnen, fordi flyet var forsinket. Ikke bare en lille smule, men rigtig meget endda, og jeg blev mere og mere irriteret over det hele.

Der er ikke meget at bruge tiden på

Det var ikke lufthavnen, jeg havde tænkt, jeg skulle bruge min ferie i. Jeg havde en længere flyvetur foran mig, og jeg ville bare gerne af sted. Få lidt farve på kroppen, sove lidt længe hver dag og ellers bare nyde tilværelsen. Men nu stod den på endeløse kopper kaffe i lufthavnen og generel usikkerhed om, hvornår jeg ville komme af sted. Jeg kunne mærke, at de andre passagerer var lige så utålmodige, som jeg var.

Men så fik en af de andre en rigtig god idé. Han havde nemlig undersøgt det, og han havde fundet ud af, at vi nok ville kunne få en erstatning, nu vores fly var forsinket. Han var heller ikke bleg for at dele sin opdagelse med os, der lige var i nærheden. Jeg undersøgte det på nettet, og her fandt jeg hjemmesiden https://skyhelp.dk/, der kunne hjælpe mig med det hele.

De klarer ærterne for dig

Jeg valgte et firma til formålet, for min ferie skulle bruges på afslapning og ikke på at snakke med et flyselskab om min erstatning. Jeg var desuden positivt overrasket over, at dette firma faktisk ikke tog så meget for det, som man kunne frygte, og som andre tog for det.

Jeg fik hurtigt besked om, at ja, jeg kunne få en erstatning, og den kom også meget hurtigere end forventet. Selvom jeg kom senere af sted, så var det her med til at gøre ferien god alligevel.