overvågningskamera 2

Forebyg indbrud på villavejen med overvågningskameraer til billige priser

Har du og dine naboer på villavejen overvejet overvågning efter at der har været indbrud i et eller flere huse i jeres kvarter? Så er det gode og billige løsninger at finde, når I handler hos DK Kamera, som er en af Danmarks førende specialister inden for overvågning af private boliger og erhverv. Det er altid muligt at få professionel vejledning, så du kan være sikker på, at du vælger at købe den rigtige løsning, som passer til dine behov. På hjemmesiden finder du også en praktisk guide til valg af overvågningskamera, hvor du kan læse mere, om de forskellige typer af overvågningskameraer: analoge, AHD og digitale kameraer, som du finder hos DK Kamera. Kameraerne kan købes enkeltvis eller som overvågningspakker med flere kameraer, hvis du f.eks. skal overvåge et større område.

Analog eller digital løsning alt efter behov

Overordnet sagt kan man vælge mellem tre typer af kameraer. Det analoge kamera er den billigste løsning, og her anvendes kabler, hvilket gør kameraet stabilt. Det leverer billeder i DVD-kvalitet, som er gode, men selvfølgelig ikke på niveau med HD-kvalitet. Den analoge løsning er god for dig, som gerne vil have god og stabil overvågning af din ejendom til billige priser. AHD-kameraer er en slags hybrid, hvor kameraet anvender kabler, men hvor billedkvaliteten er i HD. Så her får du både en stabil forbindelse og knivskarpe billeder. Det digitale og trådløse IP kamera anvender den nyeste teknologi og kan nemt tilsluttes dit lokale netværk, så du slipper for at rode med kabler. Husk at vælge en krypteret forbindelse, så der ikke opstår forstyrrelser. Med det digitale kamera har du mulighed for at overvåge din ejendom 24 timer i døgnet fra din computer eller smartphone, og overvågningsfilmen er i HD-kvalitet. Den digitale løsning er den dyreste, men til gengæld er det en langsigtet investering, fordi kameraet indeholder den nyeste teknologi.

Robuste kvalitetskameraer til billige priser og med hurtig levering

I webshoppen hos DK Kamera finder du et stort udvalg af f.eks. kuppelkameraer, som er designet til at sidde i loftet eller et udhæng. Kuppelkameraet har en stor fleksibilitet og giver mulighed for at overvåge store områder indendørs eller udendørs. Et bulletkamera har et kamerahus, der er designet som en lang cylinder, og det er et typisk udendørskamera, som har et ekstra regnskjold monteret, så det kan modstå regn og blæst. Et Plug-n-Play trådløst wifi kamera er designet til indendørs overvågning og har en motoriseret fjernstyringsfunktion til Pan/Tilt. Alle kameratyper er robuste og nemme at montere på væggen eller i loftet og installere enten trådløst eller ved at trække kabler. Hos DK Kamera finder du altid mange gode tilbud, så der er penge at spare, og du får hurtig levering og gratis fragt, når du handler for mere end 999 kr. Både du og dine naboer finder meget mere inspiration til overvågning på Dkkamera.dk.