mad ud af huset

Undgå stress over festen – bestil mad ud af huset!

Undgå stress over festen - bestil mad ud af huset!

Når man er det heldige overhoved for en temmelig gennemsnitlig dansk kernefamilie, render man på et tidspunkt ind i den situation, at nogle af livets store fester kommer til at ligge lige oven i hinanden. Min familie ramte sidste år et sammenfald af min 50-års fødselsdag, yngstebarnets konfirmation, den store piges 18-års fødselsdag OG studentergilde samt mit og min hustrus sølvbryllup. Dette er jo nok til at tage vejret fra enhver, og selv om vi blev enige om at lægge fejringen af min fødselsdag sammen med sølvbrylluppet, var det stadig fire store begivenheder – med tilhørende mange gæster – som skulle afvikles inden for meget kort tid. Så hvad gør en klog, når man samtidig skal forestille at opretholde en dagligdag med job, fritidsinteresser og en form for socialt liv?

Mad ud af huset fra ebuffet.dk

Svaret er forholdsvis enkelt: Man bestiller mad ud af huset. På den måde er tilberedning af mad til de mange gæster i trygge hænder, og man er fri for den byrde, der ligger i planlægning, indkøb, opbevaring af mad samt tilberedning af de mange forskellige retter. Såvel yngstebarnet som den unge student havde ønsket sig en buffet med diverse lækre småretter til deres respektive fester – de unge kan godt lide fleksibiliteten i ikke at skulle være bundet til en fast plads under hele festen, og det kunne jeg sådan set godt se det smarte i.

Derfor bestilte jeg et antal kuverter fra ebuffet.dk. Det var så nemt som at klø sig i nakken! Man kan vælge imellem diverse småhapser – tapas, antipasti, canapéer, pindemadder og fingermadder – og man vælger selv, hvor stort et kvantum, man ønsker at bestille. Og da maden ankom – til tiden – til vores hoveddør, var den tilfredsstillende oplevelse fuldendt! Frikadeller og kyllingespyd var lune og virkede som om, de netop var kommet ud af ovnen. Salaterne var sprøde og friske, og de lækre flutes føltes og smagte som ganske nybagte. Såvel vi som de mange gæster til vore fire fester kan på det varmeste anbefale http://ebuffet.dk/!