Tapet

Skab det industrielle rum derhjemme

Skab det industrielle rum derhjemme

Jeg har altid været vild med de boliger, der bliver skabt i gamle pakhuse og på gamle tørrelofter rundt omkring, men da jeg ikke selv bor i sådan en lejlighed, så må jeg skabe den stemning, jeg kan lide, på anden måde. Der er masser af møbler og pynt, man selv kan lave og bygge, der giver denne stemning sammen med blotlagte rør og bjælker, men for mig skal væggene også afspejle dette, for først der bliver stilen komplet og gennemført.

Med helt almindelige vægge klares det let med tapet. Jeg havde først overvejet at have rå, pudsede vægge, men jeg mente ikke, det ville være den bedste løsning. Hvis pudset begynder at smuldre bare lidt, så havde jeg først problemer, så jeg skulle have det rigtige udseende på en anden måde. Maling var heller ikke en mulighed, for at skulle lave den slags mønster med grå farver, det ville blive for stort et arbejde. Derfor vendte jeg mig mod tapet i stedet, for her kunne jeg få det helt rigtige og meget industrielle på mine vægge, men nemt og enkelt.

Dem, der kender deres tapet

Jeg valgte også hurtigt at kigge ind hos https://www.tapeteksperten.dk/tapet-kategorier/, for her ved jeg, at jeg altid kan finde det tapet, jeg gerne vil have. Det industrielle er ingen undtagelse, og til den sædvanligt gode pris fik jeg det, jeg gerne ville have. Deres priser er nemlig fantastisk gode, og de har et udvalg til selv den mest kræsne køber.

Efter at have ventet et par dage kunne jeg få ryddet de store rum og entreen, og så blev der tapetseret til den helt store guldmedalje. Det ser faktisk endnu bere ud, end jeg havde regnet med, og sammen med de andre rå detaljer herhjemme, har jeg fået skabt t helt unikt hjem, som jeg er endnu mere glad for.