videoovervågning

Den tydelige sikkerhed

Den tydelige sikkerhed

De små klistermærker med besked om nabohjælp betyder for mig ikke det helt store. Det giver i hvert fald ikke den tilstrækkelige sikkerhed, som jeg gerne vil have hjemme hos os. Gode låse har selvfølgelig en effekt, men det er stadig ikke helt det, jeg leder efter. For mig skal sikkerheden både være god, men den skal samtidig være meget tydelig for alt og alle.

Derfor ville jeg have kameraer op

Noget,jeg altid bemærker, når jeg bevæger mig rundt i bybilledet, er kameraer, der sidder på husmure rundt omkring. Det giver et tydeligt signal om, at der er sikkerhed lige der, og at det er uden betydning, hvis du ikke har noget at skjule. Det var lige det, jeg gerne ville have derhjemme, men priserne er lige så høje, som kameraerne er placeret.

Det handler om min og min families sikkerhed, og ja selvfølgelig skal firmaerne tjene på det, men deres priser var stadig ret meget i overkanten af, hvad jeg syntes var rimeligt for teknologi. Var priserne lave var kvaliteten tilsvarende lav. Jeg vil have gode kameraer, der optager i en god opløsning, og jeg vil gerne finde en kombination, der passer til lige der, hvor jeg bor.

Penge at spare ved at klare det praktiske selv

Jeg fandt en løsning, eg slet ikke havde overvejet eksisterede. Det er at sætte det hele op selv og dermed kun betale for selve udstyret. Jeg fandt videoovervågning i den bedste kvalitet på denne måde. Bevæbnet med en stige og lidt værktøj er det nu åbenlyst, at der bliver holdt øje hjemme hos os hele døgnet.

Det var det, jeg gerne ville have, og jeg fik så meget mere for mine penge, end jeg havde troet på. Det hele kommer med en god vejledning, så det er heller ikke svært at justere det hele til, så det stemmer.