lund copenhagen

En klassiker på fingeren

En klassiker på fingeren

Når min farmor skal være rigtig pæn i tøjet, så hører der smykker til. I hendes tilfælde er det smukkeste, hun kan tage på, hendes margueritsmykker i form af en stor broche på brystet og store øreringe. Jeg synes de er meget smukke, men de er lige lidt for gammeldags til min smag. Derfor er eg så glad for, at lund copenhagen laver nye fortolkninger af det klassiske smykke, der passer til mig og min stil.

En smuk og stilfuld fingerring

Jeg har derfor længe ønsket mig en fingerring fra dette mærke. Det skal være med den klassiske marguerit i guld og hvid, og det skal være den store af dem. Den har jeg ønsket mig længe. normalt går jeg ikke så tit med fingerringe, men med denne vil jeg gøre en undtagelse.

Jeg kigger både på den i forretninger og på nettet, og på nettet kan den fås billigere end andre steder. Jeg troede, der var en fast pris på den slags smykker, som alle forretningerne tog, men sådan hænger det åbenbart ikke sammen. Jeg var nødt til at bestille den med det samme. Noget jeg ikke har fortrudt. Efter få dage prydede den min finger, og der har den siddet siden.

Den er virkelig smuk

Min farmor synes, den er lidt for moderne, men hun forstår mit valg. Det er skægt som et smykke med en helt almindelig blomst kan tage så mange mennesker med storm over så mange år. Det er nok fordi, den er både enkel og elegant, at den appellerer til så mange.

Når den så også er til at betale på nettet, så forestiller jeg mig, at der kommer til at blive set endnu flere kombinationer af margueritter på kvinder i alle aldre, for jeg er ikke den eneste sammen med farmor, der er vilde med dem.