Suztain

En sød lille bamse

En sød lille bamse

Der er mere og mere, der tyder på, at børn ikke kun har rigtig godt af at sove med en blød og sød bamse, men også af en, der har lidt struktur, og som samtidig er lavet af bæredygtige og miljørigtige materialer. Noget, der kan give denne struktur er ved at hækle, men det er ikke en evne, jeg selv besidder, så det krævede hjælp udefra.

Jeg er til de bæredygtige løsninger

Jeg er altid på udkig efter gode mærker, der fremstiller alt det praktiske til hjemmet og lid til, men i en kvalitet, der er noget ved, og samtidig noget, der er miljøvenligt. Der er heldigvis flere og flere, der fremstiller den slags, men at finde nogen, der fremstiller mere end bare de klassiske sæber og andre hudplejeprodukter, det er ikke altid lige til.

Derfor har jeg ikke kunnet få armene ned siden jeg opdagede mærket Suztain, som har alt det ekstra, jeg slet ikke vidste fandtes i biologisk nedbrydelige udgaver. Her er der et firma, der virkelig tænker udenfor boksen, når det kommer til deres varesortiment. Her har je fundet alt fra tandbørster, der er lavet af bambus, til den sødeste, lille hæklede bamse, der skal bo i min nevøs seng.

Der er også noget til dem med haver

Nu bor jeg selv i lejlighed, så jeg har ikke det store behov for den slags – endnu – men det er også godt at vide, at der findes muligheder for at bekæmpe de uønskede insekter på en blid og fornuftig måde, der kun slår til lige der, hvor det skal ramme.

Derfor har min søster allerede fået t link til hjemmesiden, så hun ikke kun kan få gode ting til familien, men også til haven. Det kommer selvfølgelig med mine anbefalinger, for jeg har allerede undersøgt kvaliteten og godkendt det hele.