billede på lærred

Det perfekte billede

Det perfekte billede

Vores datter er enebarn og det betyder, vi har rigtig mange billeder af hende. For mange hvis du spørger teenageren selv, men ikke nær nok hvis du spørger os. De hænger ikke alle på væggene, for det ville være for meget af det gode, men der er nogle få og udvalgte, der har fundet vej rundt omkring i huset.

Konfirmation er en mærkedag

Hun var så smuk i den kjole, og vi var samtidig heldige med vejret, så vi har fået rigtig mange skønne billeder af hende udendørs. Her slipper hun ikke, for et af dem skal op på væggen, og jeg ved præcis hvordan. Jeg har nemlig fundet et sted, hvor du kan sende dit billede, og så kvitterer firmaet med at trykke det på et lærred. Det giver en dybde, der er helt unik, og det er det, jeg vil have til væggen i stuen.

Der, hvor jeg har fundet denne mulighed, bliver du heller ikke flået økonomisk. Der er nemlig mange steder, der kan og gør dette, men ikke til de priser og med de resultater. Trustpilot taler for sig selv her med en næsten perfekt score, s jeg var ikke i tvivl om, at de kunne levere perfektion til os.

De hjælper med det hele

Jeg havde en idé om, hvor stort billedet skulle være, men jeg var i tvivl om, hvilket et, der ville egne sig bedst. Jeg sendte derfor nogle stykker til dem, og de kvitterede med deres bedste valg. Det var mit kommende billede på lærred. Det blev perfekt og lidt til.

Det er det smukkeste af alle de familiebilleder, der hænger på væggene rundt omkring, og jeg er ikke færdig med at bruge dette firma. Jeg kan allerede se for mig, hvordan hele vore fælles fortid og vores fremtid skal foreviges på lærreder, der skal hænge hjemme hos os.