Ølbrygning

Øl fra bunden af

Øl fra bunden af

Det er blevet lettere at finde specialøl fra ind- og udland i selv små supermarkeder, men det sagt, så synes jeg ikke altid, det er de mest spændende øl i verden. Derfor sagde jeg lidt for sjov til mig selv, at det måtte jeg kunne gøre bedre på egen hånd. Der var ikke andet for end at lære, hvordan man brygger sin egen øl derhjemme.

Så sundt med en god hobby

Det er altid godt at have noget, at give sig til, og jeg må indrømme, at det at brygge øl, det er rigtig sjovt. Det er bestemt noget, der er til at lære, det dufter himmelsk, og resultatet er helt fantastisk. Jeg har selvfølgelig ikke bare kastet mig blindt ud i det her, men fulgt guides løbende, for at blive klogere undervejs og lære det hele fra bunden af.

Jeg har brugt de guides, der er på den hjemmeside, hvor jeg også har købt både bryganlæg og ingredienser til min ølbrygning. Der er ikke noget bedre end at finde alt, du skal bruge, samlet på et sted. Og så i den kvalitet. Bryganlægget fungerer som en drøm, og med de kits, du kan købe, så er du hurtigt i gang med at brygge løs, fordi du får alle de nødvendige ingredienser i rette målestok.

Imponerende resultat

Det var lige før, jeg ikke troede, at det øl, jeg havde brygget, var mit eget. det smagte fantastisk. Jeg måtte vise det hele frem til drengene, for de var heller ikke overbeviste. Men det er gået fra mit spæde forsøg til en hobby, og sammen med vennerne planlægger vi bryg efter humør og sikrer, det er færdigt til de sammenkomster vi holder.

Jeg er brygmester nu, og derfor står jeg altid for at have øl enten hjemme eller med. Det er faktisk rigtig sjovt og spændende, og det kan kun anbefales.