KREA

Underholdning til de mindste

Underholdning til de mindste

Farver og ting, der kan bevæge sig. Det har en helt særlig effekt på helt små børn. Min veninde har et stativ, hun sætter op, og så er den lille underholdt. Sådan et skal jeg helt sikkert også have til den lille, der er på vej. Den er fantastisk, den er stabil, og den kan underholde i timer. Desuden kan du sætte nye ting på, hvis du har lyst til det.

Hun havde købt den på nettet

Min veninde havde handlet rigtig meget på nettet. Det var lettere at få det hele leveret både før og efter den lille kom, og det kan jeg kun være enig i. Der er så rigeligt meget andet at nå, som virkelig er kommet bag på mig, så hvorfor ikke gøre det nemt for sig selv. Hendes fine stativ og rigtig meget andet til den lille havde hun købt det samme sted. Igen så gælder det om at gøre det nemt for sig selv på alle måder.

At priserne så også var gode, det klagede hun ikke over. Jeg blev mere og mere nysgerrig, så jeg måtte ind og kigge selv. For ja de har meget mere end bare krea. De har lidt af det hele fra alle de mærker, der virkelig er noget ved. Den slags børn kan lege med i lang tid, som er godt for deres udviklling, og som bare holder. Til gode priser og med hurtig levering.

Det kom på rekordtid

Jeg fik fyldt godt op, men så dyrt var det ikke. Dejligt. De sendte det hele allerede dagen efter, så der gik ikke længe, inden det var fremme. Med en lille, sød besked til mig som modtager. Det var så rørende, og jeg blev så glad, da jeg læste den. Det kan jeg ikke takke nok for, det gjorde mit køb til noget særligt.